OMG

VIDEO: Obama gefilmd tijdens fitnessen

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Obama gefilmd tijdens fitnessen
Wat als de Amerikaanse president Barack Obama naast jou staat te zweten in een fitnesszaal? Geef je hem een lekkere zweetknuffel, maak je foto's of blijf je op een afstandje? Een hotelgast van het Mariott Hotel in de Poolse hoofdstad Warschau besloot Obama te filmen terwijl hij niet al te macho met gewichtjes bezig was.

De Amerikaanse geheime dienst bevestigt dat de video waarschijnlijk door een hotelgast is opgenomen: "Hotelgasten is niet gevraagd om de fitnesszaal te verlaten tijdens de training of verboden om foto's te maken," aldus Ed Donovan van de Amerikaanse geheime dienst. Obama traint blijkbaar vaker in hotels met andere gasten. Zijn beveiliging controleert vooraf natuurlijk wel alle gasten.



Obama bezocht Polen voor de vijfentwintigste verjaardag van de verkiezingen die de partij Solidarnosc een overwinning bezorgden. Die overwinning was van groot symbolisch belang in de strijd tegen het communisme. Daarbij benadrukte Obama dat zijn land klaarstaat voor alle NAVO-vriendjes in Oost-Europa.
Ster advertentie
Ster advertentie