STER Advertentie
STER Advertentie

De jonge slachtoffers van vlucht MH17

De jonge slachtoffers van vlucht MH17

Maandag 21 juli 2014 - 14:35 uur

|

Door:

Nizar

Net getrouwde stelletjes, wetenschappers, gezinnen met jongen kinderen, backpackers, bemanningsleden, allemaal verloren ze op tragische wijze het leven tijdens de ramp met vlucht MH17. Inmiddels is duidelijk dat de 193 Nederlandse slachtoffers uit alle uithoeken van ons land komen. Misschien ken jij zelf ook wel (via via) iemand die aan board was van het toestel van Malaysia Airlines.Bryce (23) & Daisy (20)

In de media verschijnen veel persoonlijke verhalen over de slachtoffers. Onder hen zijn veel jongeren. Bijvoorbeeld de 23-jarige Bryce (23) uit Rotterdam en zijn vriendin Daisy (20). Ze wilden op vakantie naar Bali om bij te komen van een moeilijke tijd, schrijft de Volkskrant. De moeder van Daisy was 2,5 maand geleden overleden.

De moeder van Bryce doet een dringende oproep aan president Poetin:

Paul (33) & Shuba (38)
De 33-jarige Paul, zijn Maleisische vrouw Shuba (38) en hun 2-jarige dochtertje waren net 2,5 weken op familiebezoek geweest in Enschede, staat in het AD. Het werd hun laatste bezoek.


Foto: AD.nl

Darryl (19)
Ook DJ en geneeskundestudent Darryl (19) uit Amstelveen was aan boord van vlucht MH17. Samen met zijn ouders en 14-jarige zusje. Ze waren onderweg naar Kuala Lumpur voor vakantie en familiebezoek, zo staat in Het Parool.

Thamsanqa (25)
AT5 bericht over de 25-jarige Thamsanqa, bekend als rapper MC Grape van Bende van Ellende. Ook hij bleek donderdag aan boord gestapt te zijn van de fatale vlucht. Hij studeerde aan de International Business School van Amsterdam.

Regis (19)
De Engelse krant The Telegraph schrijft over de 19 jarige Regis uit Amsterdam. Hij wilde voordat hij verder zou studeren gaan reizen. Het afgelopen jaar werkte hij in Club Air om zijn reis te financieren. Een reis die er nooit kwam.


Foto: Daily Telegraph

Rishi (29) & Nisha (28)
Voor Rishi en Nisha was vlucht MH17 het begin van hun huwelijksreis, aldus de Twentsche krant Tubantia. Ze waren nog geen week ervoor getrouwd.

Elsemiek (17)
De Haagse Elsemiek zat donderdag samen met haar moeder, broertje en stiefvader in het vliegtuig naar Kuala Lumpur. Haar vader schreef een boze brief aan president Poetin. Dat zei hij tegen Omroep West.


Foto: Omroep West

298 doden
In totaal kwamen 298 mensen uit tien verschillende landen bij de ramp met vlucht #MH17 om het leven. Het toestel is vrijwel zeker neergehaald door rebellen die zich willen afscheiden van Oekraine.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Habiba uit tv-serie 'Groeten uit Holland' overleden

  • Aankomende week wordt het misschien wel 40 graden

  • Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Memphis Depay dropt 'Fall Back'-video met o.a. Winne, Ronnie Flex, Broederliefde en Jairzinho

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.21858-de-jonge-slachtoffers-van-vlucht-mh17"}