OMG

10 dingen die je nog niet van Beyoncé wist

  1. Newschevron right
  2. 10 dingen die je nog niet van Beyoncé wist
Over elke artiest zijn er bijzondere of verrassende dingen op te noemen die je niet allemaal kent. Beyoncé is daar geen uitzondering op. Bekijk hieronder 10 opvallende feitjes van Queen B die je misschien nog niet kende of bent vergeten.

1. Beyoncé heeft Indiaanse, Afrikaanse, Ierse en Franse roots.

2. Queen B was twee jaar lang depressief maar hield dit verborgen. Dit was rond de tijd dat ze met Destiny's Child voor het eerst een Grammy won.

3. Jersey Shore is B's favoriete tv-show. A Star Is Born is haar lievelingsfilm.

4. Topmodel Kate Moss is haar ultieme stijlicoon.

5. Haar favoriete bezigheden zijn thuisblijven en tv kijken. Daarnaast is ze ook graag met manlief Jay Z aanwezig bij wedstrijden van de Brooklyn Nets voor een lekker potje basketbal.



6. Nadat Beyoncé aankondigde dat ze zwanger was, werd er wereldwijd volop getwitterd. Hiermee werd het wereldrecord tweets verbroken.

7. Blue Ivy is de jongste persoon die in de Billboard charts is beland. Haar stem is te horen op Jay Z's track Glory.



8. Beyoncé creëerde in 2003 haar alter ego Sasha Fierce om over haar verlegenheid bij optredens heen te komen. In 2010 vertelde ze in een interview dat ze daar geen behoefte meer aan had.

9. In 2010 werd ze door People magazine uitgeroepen tot 's werelds mooiste vrouw.

10. In datzelfde jaar wist ze een record te breken. Ze was de eerste vrouwelijke artiest die zes Grammy's op een avond wist te winnen.

Ster advertentie
Ster advertentie