OMG

Tante van Bobbi Kristina: "Ze knippert al met haar ogen"

  1. Newschevron right
  2. Tante van Bobbi Kristina: "Ze knippert al met haar ogen"
Leolah Brown, de tante van Bobbi Kristina, vertelde dinsdagavond op tv-zender Fox 5 dat het beter gaat met haar nichtje. Bobbi Kristina werd net als haar moeder Whitney Houston in een badkuip gevonden: "Ze beweegt haar ogen inmiddels en de doktoren zeggen dat het beter gaat." Leolah Brown gaf het interview om alle verkeerde berichten de wereld uit te helpen.

Bobby's kindje

"Het is een hele pijnlijke periode voor de hele familie, maar vooral voor Bobby. Het is zijn kind dat daar ligt. Niemand voelt meer pijn dan hij." Leolah zegt dat vader Bobby Brown en dochter stapelgek op elkaar zijn. Mede daarom gelooft ze in een spoedig herstel van haar nichtje: "Er zijn genoeg signalen die erop duiden dat het goed gaat komen met Bobbi Kristina."

Gewaarschuwd

Leolah Brown vertelt in het Fox 5 interview dat ze Bobbi Kristina al had gewaarschuwd voor de mensen in haar omgeving: "Ik zag dit aankomen. Ik probeerde haar te helpen en vertelde dat ze niemand moest vertrouwen. Daarom was ik verstijfd toen ik haar zag liggen. Ik kon niet lang in de kamer blijven."

Nick Gordon verantwoordelijk

Leolah en de rest van de familie houden Bobbi Kristina's vriend Nick Gordon verantwoordelijk voor de hele situatie. "We mogen de details niet verklappen (i.v.m. het onderzoek), maar de hele wereld zal geschokt zijn zodra de details bekend worden. Als dit onderzoek afgerond is, zal je zien dat Nick Gordon schuldig is."

Geen zelfmoordpoging

Tante Leolah gelooft niet in een zelfmoordpoging van haar nichtje: "Kristina Bobbi zou zichzelf nooit wat aandoen. Krissy hield te veel van het leven. Er stond haar veel te wachten. Ze deed veel goede dingen die ze de wereld wilde geven."

Ster advertentie
Ster advertentie