OMG

VIDEO: Ruzie om keiharde korte Power Rangers film

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Ruzie om keiharde korte Power Rangers film
Adi Shankar groeide op met de Power Rangers en vroeg zich jarenlang af hoe beschadigd de tieners Jason, Tommy, Kimberley, Zack, Trini en Billy vandaag zouden zijn, als ze echt hadden bestaan. Hij besloot het verhaal uit te werken met regisseur Joseph Kahn.

James Van Der Beek (“Dawson’s Creek”) en Katee Sackhoff (“Battlestar Galactica”) spelen de hoofdrollen in de supervette Power Ranger Bootleg die al vijf miljoen keer is bekeken in 48 uur. Dat aantal is niet gek als je je beseft dat Joseph Khan een hele grote naam is in de scene. Zo schoot hij in het verleden al videoclips voor onder andere Dr. Dre, Rihanna, Snoop Dogg, Aaliyah, Chris Brown en U2.



Joseph Khan vs Saban

Regisseur Joseph Kahn wordt dankzij het succes van zijn korte film, lastiggevallen door Haim Saban, de producent van de originele Power Rangers serie. Hij bezit alle rechten en doet er volgens Kahn alles aan om de korte film van het internet te halen. Misschien omdat Lionsgate momenteel samen met Saban aan een reboot van Power Rangers werkt. Videowebsite Vimeo heeft de korte film al verwijderd, maar op YouTube is de fanvideo nog te zien. Khan roept daarom alle fans op om in opstand te komen tegen Haim Saban en zijn Saban Brands.

Ster advertentie
Ster advertentie