STER Advertentie
STER Advertentie

Tiësto enige Nederlander in best betaalde celebs top 100

Tiësto enige Nederlander in best betaalde celebs top 100

Dinsdag 30 juni 2015 - 11:10 uur

|

Door:

Marcelo

Forbes heeft weer naar de inkomsten gekeken van de populairste celebrities op deze planeet. Ze hebben van de best betaalde beroemdheden een top 100 lijstje gemaakt. Dit jaar wordt de eerst positie ingenomen door Floyd Mayweather Jr. De Amerikaanse bokser won dit jaar maar liefst 300 miljoen dollar door z'n gevecht tegen Manny Pacquioa.

Zijn Filipijnse tegenstander won ondanks het verlies tegen Floyd ook een enorm bedrag. Pacquiao staat daarom op de tweede plek met 160 miljoen dollar aan inkomsten.

Na twee sporters op de eerste twee posities wordt de derde plek ingenomen door een zangeres. Katy Perry harkte maar liefst 135 miljoen binnen. De enige Nederlander in het lijstje is Tiësto. De dj staat op positie 64. Hij verdiende maar liefst 36 miljoen dollar. Check hier de complete top 100!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.24575-de-best-betaalde-celebs-top-100"}