STER Advertentie
STER Advertentie

Deze zestienjarige jongen verkoopt sneakers aan Chris Brown en DJ Khaled en is miljonair

Deze zestienjarige jongen verkoopt sneakers aan Chris Brown en DJ Khaled en is miljonair

Maandag 11 april 2016 - 08:47 uur

De meeste jongens van zestien jaar chillen het liefst met hun vrienden terwijl ze hun ouders negeren die zeggen dat ze hun huiswerk moeten maken.

Dat geldt niet voor de zestienjarige Benjamin Kapelushnik uit Amerika. Hij heeft een handel in sneakers en is daar binnen een paar jaar tijd miljonair mee geworden.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

the sneakerdon

Benjamin, beter bekend als the Sneakerdon, begon zijn handel toen zijn ouders zijn sneakers niet meer wilden betalen. Hij bedacht: als ik mensen betaal om voor mij in de rij te staan voor limited edition sneakers, dan kan ik ze aan een grotere groep mensen verkopen met winst.

Hij tikte een paar sneakers van LeBron James op de kop en verkocht ze door voor meer geld.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

celebs als klanten

Inmiddels kan hij mensen als Chris Brown, P. Diddy en DJ Khaled tot zijn klanten rekenen.

Benjamin

Maar de jonge businessman is nog lang niet klaar. Hij heeft plannen om in Miami zijn eerste winkel te openen. Ooit wil hij zijn eigen sneakermerk beginnen.

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.27424-deze-zestienjarige-jongen-verkoopt-sneakers-aan-chris-brown-en-dj-khaled-en-is-miljonair"}