OMG

Diego's bizarre date met vrouw waarvan hij de naam niet meer wist

  1. Newschevron right
  2. Diego's bizarre date met vrouw waarvan hij de naam niet meer wist

Diego is een doodnormale man die een aantal jaren geleden een bizarre periode heeft meegemaakt met een date. Hij kende de vrouw ergens van, maar wist niet meer waarvan. Haar naam herinnerde hij zich ook niet meer. Op Reddit schrijft de 25-jarige Braziliaan op komische wijze hoe hij er alles aan deed om haar naam te raden.

Restaurant

Dit verhaal vond drie jaar geleden plaats: "Ik vertrok uit een restaurant toen ik haar zag. Ze keek mij aan en ik dacht dat ik haar ergens van kende. Een meisje met wie ik afgesproken had toen ik nog twaalf jaar oud was of zo."

Situatie: Ze komt naar Diego toe

Zij: Hoi Diego! Lang niet meer gezien!

Diego: Hoi! (Ik wist echt niet hoe ze heette)

Facebook

Het gesprek met het meisje ging geweldig. Het was zo gezellig dat ze besloten om weer wat af te spreken: "Ze vroeg of ik haar wilde toevoegen op Facebook, maar... ik wist haar naam niet!"

Gelukkig had Diego een plan.

Diego: Ok, maar hoe kan ik je vinden op Facebook? (in de hoop dat ze haar naam zegt...)

Zij: Zoek gewoon mijn naam. We hebben veel gemeenschappelijke vrienden denk ik. Dat moet een eitje zijn.

Bellen

Dit is waar Diego het voor zichzelf verpestte. Hij durfde haar niet te vragen hoe ze heette en vroeg maar haar telefoonnummer. Hij noteerde haar als 'Meisje met wie ik gedate heb'. Daarna ging het alsmaar slechter...

Vrienden van Diego wilden hem helpen door haar te bellen, maar Diego weigerde. Hij had een ander back up plan. Dat zou wel goed uitpakken... dacht hij. Hij belde haar op:

Zij: Hello

Diego: Hallo, met wie spreek ik?

(Diego denkt: hopelijk zegt ze nu haar naam)

Zij: Diego?

Hij: Hoi! Ja! Hoe is het met jou!

Shit! Weer niet gelukt!

Bioscoop

Diego had gelukkig nóg een plan. Hij zou haar meenemen naar de bioscoop. Daar zou ze haar studentenkaart tonen, omdat studenten 50% korting krijgen in Braziliaanse bioscopen. Dus dan zou Diego vanzelf zien hoe ze heet.

Ook dat plan kon direct de prullenbak in. Je kan het misschien al raden... ze was al afgestudeerd, dus geen studentenkaart.

Seks

De date in de bioscoop liep gelukkig wel goed. Ze hebben de film Iron Man 3 niet echt gezien, omdat ze de hele tijd aan het zoenen waren. Nog voordat het te ver ging, vertrokken ze uit de bios richting Diego's auto. Daar hadden ze voor het eerst seks en knuffelden ze nog wat. Toen kwam het moment...

Na een tijdje vroeg ze waarom Diego haar niet had toegevoegd op Facebook: "Man, ik kreeg het warm. Ik antwoordde paniekerig dat ik haar niet op Facebook kon vinden."

Zij: Je kon me niet vinden op Facebook? Waar heb je naar gezocht dan?

Diego: Ik zocht naar je naam, maar ik kon je niet vinden.

Zij: HOE HEET IK DIEGO!

De waarheid

Diego wist uiteindelijk niet meer wat hij moest doen. Hoe ging hij zich hieruit redden? "De waarheid of gokken hoe ze heet? Ik dacht namelijk dat haar naam Bruna was, maar die kon ik nergens op Facebook vinden." Diego vertelde uiteindelijk de waarheid: "Ik zei dat ik me schaamde, maar dat ik echt niet meer wist hoe ze heette. Ik zei ook dat ik ontzettend had genoten van de momenten dat we samen waren."

Woedend

Je kan al raden dat het meisje woedend werd. "Ze schreeuwde de boel bij elkaar en schold me op alle mogelijke manieren uit." Uiteindelijk wilde ze thuis afgezet worden. Dat deed Diego, maar toen ze uitstapte probeerde hij het toch: "Ik zei, sorry... maar hoe heet je nou eigenlijk? Ze was woest, tilde mijn arm op, verliet de auto en zei: FUCK YOU!"

Altijd blijven lachen

Diego is nooit meer achter haar naam gekomen. Hij eindigt de Reddit-post met: "Ja Reddit, ik ben echt een idioot. Ik heb er een paar dagen echt doorheen gezeten, maar daarna heb ik goed kunnen lachen om dit verhaal!."

Ster advertentie
Ster advertentie