OMG

FOTO´S: Meisje neemt wraak op bespionerende ex

  1. Newschevron right
  2. FOTO´S: Meisje neemt wraak op bespionerende ex

Tiffany Badland heeft een ex-vriend die je na de break-up nooit meer tegen het lijf wilt lopen. Zo eentje waarvan je de foto's verbrand en vervolgens rustig op de overgebleven as gaat pissen.

vervelende ex

De vervelende ex van Tiffany loopt nog vaak langs haar huis en kijkt dan naar binnen of er geen andere man bij haar thuis zit. Meestal doet hij dat samen met zijn vrienden na een nachtje stappen. De 18-jarige meid was dit tafereel zo zat, dat ze na drie weken besloot om te doen alsof ze een andere man in huis had.

Zoenen met de pop

Tiffany pakte wat kleren van haar broer en wat kussens en creëerde zo een pop. Op het moment dat de ex haar weer naar binnen keek, begon ze met de pop te zoenen. Haar ex ging compleet uit zijn dak. Wat hij precies deed, lees je verder onder de foto.

Zo grappig!

De ex van Tiffany dacht dat ze aan het zoenen was met een ander en schreeuwde de boel bij elkaar met zijn vrienden. De Britse meid ging helemaal stuk: "Ze sloegen op de ramen en noemden ons hoeren door de brievenbus. We lagen helemaal dubbel van het lachen. Het was zo grappig!" Volgens de laatste berichten denkt de ex inmiddels dat Tiffany met haar broer aan het zoenen was.

Ster advertentie
Ster advertentie