STER Advertentie
STER Advertentie

FOTO'S: Gamer beëindigt relatie wegens 'claimende' vriendin

FOTOS: Gamer beëindigt relatie wegens claimende vriendin

Donderdag 15 december 2016 - 13:10 uur

|

Door:

Burç

Een avondje stappen met je boys, potje FIFA of langs de sportschool, iedereen heeft even tijd voor zichzelf nodig. Maar er is één soort vrouw waar Jayh Jawson ons lang geleden voor waarschuwde. Het soort dat wil claimen!

toen ging het mis

'Trainer A' schrijft op Reddit dat hij net een maandje verkering had met een geweldige meid. In het begin had ze geen moeite met zijn liefde voor de game Destiny, maar onlangs ging het helemaal mis. Dat compleet gestoorde gesprek plaatste hij op Reddit.

Je game of ik!

Het vriendinnetje appte Trainer A wat hij die avond zou gaan doen. De dag daarvoor waren ze samen en een dag later hadden ze ook al afgesproken, dus schreef hij "na werk Destiny spelen en daarna direct door naar hockey". Eindstand: Ze belt hem, draait helemaal door en claimt dat hij iets met haar moet doen voordat hij gaat sporten. Daarna volgt zelfs een ultimatum: "je moet kiezen tussen mij en je game!" Dat was misschien niet zo slim van haar:

convi1

convi2

convi3

Populair op FunX.nl

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Zo krijg je géén BKR-registratie voor je smartphone abonnement

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Mula B is vader geworden

  • 15 dingen waar je (niet) tegenaan loopt als je kleiner bent dan 1.60m

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.30582-gamer-beeindigt-relatie-wegens-claimende-vriendin"}