STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw aangevallen door medewerker keukenwinkel

Vrouw aangevallen door medewerker keukenwinkel

Dinsdag 31 januari 2017 - 20:02 uur

|

Door:

Elize

Cristien Wynia werd tijdens het opnemen van een vlog voor Libelle TV aangevallen door een medewerker van een keukenbedrijf. Christien ging met haar camera langs bij de winkel naar aanleiding van een protest dat daar gisteren plaatsvond. Maar na een paar lastige vragen werd ze hardhandig weggejaagd.

protest

De keukenwinkel is in opspraak, omdat zij 30% van het het totale bedrag vragen, als je de bestelling wilt annuleren. Afgelopen vrijdag stortte Bucket Boys daarom als stunt zestien kubieke meters mest voor hun deur. Dat deden ze met de boodschap: "als jullie 30% betalen, nemen wij de mest weer mee."

klachten

Christien had toevallig ook pas een keuken besteld bij deze winkel en had hier ook een klacht over. Ze was ontevreden over de aankoop, maar annuleren kost haar dus ook geld. Ze ging verhaal halen bij de winkel, maar de medewerker flipte toen hij erachter kwam dat ze het gesprek aan het opnemen was met een dictafoon. Hij zette Christien de winkel uit. En toen Christien aan een andere medewerker op de parkeerplaats wilde vragen waarom ze zo behandeld werd, viel hij haar aan. Zo is te zien op onderstaande beelden.

De winkel heeft inmiddels excuses gemaakt.

Populair op FunX.nl

  • Ook Bachelorette-Niek haalt keihard uit naar Gaby: 'Ik vond het echt respectloos'

  • Vechtpartij om mondkapje in KLM-vliegtuig naar Ibiza

  • Racistische aanval op drie Afrikanen in Duitsland

  • Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

  • Bewoners gezocht: doodeng spookhuis staat te koop

  • Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel