STER Advertentie
STER Advertentie

Vader en zoon krijgen hartbrekend nieuws in de Jeremy Kyle Show

Vader en zoon krijgen hartbrekend nieuws in de Jeremy Kyle Show

Dinsdag 14 februari 2017 - 15:09 uur

|

Door:

Elize

Valentine groeide 32 jaar lang op met zijn vader Oscar. De laatste vier weken staat het leven van vader en zoon op z'n kop door een telefoontje van de moeder die claimt dat Oscar niet Valentine's echte vader is. Bij de Jeremy Kyle Show doen ze een DNA-test om te kijken of het de waarheid of een leugen is.

telefoontje

Valentine werd in Nigeria groot gebracht door zijn moeder. Zijn vader bracht hem uiteindelijk naar Engeland en voedde hem daar op. Een maand geleden ontving Valentine opeens een telefoontje van zijn moeder. Huilend zei ze: "Het spijt me dat ik je dit moet vertellen, maar Oscar is niet je vader". Valentine zegt dat hij sindsdien niet meer normaal kan nadenken, geen eetlust heeft en alleen maar de waarheid wil weten.

vader en zoon

Nerveus wachten Valentine en Oscar op de uitslag in de Jeremy Kyle Show. Beiden geven aan dat de uitslag uiteindelijk niks zal veranderen. Maar zodra de uitslag bekend wordt gemaakt, slaakt vader Oscar een hartbrekende kreet.

"Onze relatie zal niet worden beïnvloed. Niks kan onze band breken" 

 

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.31438-vader-en-zoon-krijgen-hartbrekend-nieuws-in-de-jeremy-kyle-show"}