STER Advertentie
STER Advertentie

Vader en zoon krijgen hartbrekend nieuws in de Jeremy Kyle Show

Vader en zoon krijgen hartbrekend nieuws in de Jeremy Kyle Show

Dinsdag 14 februari 2017 - 15:09 uur

|

Door:

Elize

Valentine groeide 32 jaar lang op met zijn vader Oscar. De laatste vier weken staat het leven van vader en zoon op z'n kop door een telefoontje van de moeder die claimt dat Oscar niet Valentine's echte vader is. Bij de Jeremy Kyle Show doen ze een DNA-test om te kijken of het de waarheid of een leugen is.

telefoontje

Valentine werd in Nigeria groot gebracht door zijn moeder. Zijn vader bracht hem uiteindelijk naar Engeland en voedde hem daar op. Een maand geleden ontving Valentine opeens een telefoontje van zijn moeder. Huilend zei ze: "Het spijt me dat ik je dit moet vertellen, maar Oscar is niet je vader". Valentine zegt dat hij sindsdien niet meer normaal kan nadenken, geen eetlust heeft en alleen maar de waarheid wil weten.

vader en zoon

Nerveus wachten Valentine en Oscar op de uitslag in de Jeremy Kyle Show. Beiden geven aan dat de uitslag uiteindelijk niks zal veranderen. Maar zodra de uitslag bekend wordt gemaakt, slaakt vader Oscar een hartbrekende kreet.

"Onze relatie zal niet worden beïnvloed. Niks kan onze band breken" 

 

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

  • Jessie Jazz verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • Teaser van laatste seizoen Orange is the New Black

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.31438-vader-en-zoon-krijgen-hartbrekend-nieuws-in-de-jeremy-kyle-show"}