OMG

Angelo White liet iedereen geloven dat hij bij de Oscars was

  1. Newschevron right
  2. Angelo White liet iedereen geloven dat hij bij de Oscars was

Deze week werd bekend dat Angelo White met zijn team een Oscar won voor Best Visual Effects met 'Jungle Book'. Nu blijkt dat zijn aanwezigheid bij de Oscars een stunt was. Aan FunX laat hij weten dat hij deze stunt heeft uitgehaald om meer erkenning te krijgen voor de Visual Effects-artiesten binnen de filmindustrie.

Vlog

Ook in zijn nieuwste vlog laat hij zien hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen en hoe erg het uit de hand is gelopen.

''Ik krijg alleen boze reacties. Ik doe dit niet voor mezelf, maar voor alle boys en girls in de filmindustrie. Nu kun je zien dat je alleen maar interessant bent als je op de red carpet loopt.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscars

Angelo White heeft wel degelijk meegewerkt aan 'The Jungle Book' en meer grote Hollywoodfilms, maar loog wel over zijn aanwezigheid bij de Oscars. Op die manier wilde hij laten zien dat je pas interessant bent als je bij zo'n groot evenement aanwezig bent, terwijl men volgens hem vergeet hoe hard er door verschillende personen aan zo'n film wordt gewerkt.

''Ik ben niet naar de Oscars geweest, maar ik heb wel samen met het VFX-team een Oscar gewonnen, voor ons werk aan 'The Jungle Book'. Mijn IMDB is echt, mijn filmdeals zijn echt en mijn showreel is echt.''

Wat niet kan

Over de foto's zegt hij hetzelfde als hij tegen RTL Boulevard zei over het maken van Visual Effects: ''Wat niet kan, dat maken wij.'' Je kunt veel zeggen over deze actie, maar hij heeft in ieder geval goed zijn best gedaan:

Onthulling

Angelo White had gehoopt dat hij ergens zou worden uitgenodigd om de onthulling te doen. Helaas werd hij voor die tijd al ontmaskerd door o.a. Brandpunt. Hij maakt zijn excuses tegen de verschillende media, waaronder aan FunX. Ook belde hij nog even met Q-Bah en Riza in Weekend Wax. Niet meer doen hè!

Ster advertentie
Ster advertentie