OMG

Poolse vlogger laat iedereen denken dat hij te gast was bij The Ellen Show

  1. Newschevron right
  2. Poolse vlogger laat iedereen denken dat hij te gast was bij The Ellen Show

Volgens sommige mensen kun je pas zeggen dat je het echt gemaakt hebt, als je een keer voor The Ellen Show uitgenodigd wordt. Dat is in ieder geval wat de Poolse YouTube-ster Lukasz Jacobiak dacht. Dus zette hij alles in scène.

Kosten nog moeite werden gespaard: hij bouwde de hele set van het televisieprogramma na en huurde een cameraploeg in en een look-a-like als presentatrice. Het filmpje waarin hij 'te gast is' bij The Ellen Show is inmiddels een miljoen keer bekeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ellen

Voor Lukasz was het al jaren een droom om een keer te gast te zijn bij Ellen. Zijn prank begon allemaal met een aankondiging op Instagram waarin hij aangaf dat hij voor de show was uitgenodigd. Vervolgens postte hij het filmpje waarin te zien is hoe hij zijn moeder met het goede nieuws opbelt, dat hij onderweg is naar Los Angeles en het gehele interview met de nep-Ellen DeGeneres. Verschillende Poolse media deelden het interview.

making of

Later onthulde Lukasz ook een making of video waarin te zien is hoe alles opgezet is. En er zit enorm veel werk in: van het repeteren op een ingestudeerd dansje tot de grote productie van de studio. De presentatrice werd gespeeld door dubbelganger Beata Skokowska.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie