STER Advertentie
STER Advertentie

Twintigjarige chick wordt rijk dankzij Tindermatches

Twintigjarige chick wordt rijk dankzij Tindermatches

Maandag 27 maart 2017 - 19:13 uur

|

Door:

Ginette

Net als miljoenen andere jonge vrouwen zit de twintigjarige Maggie Archer op Tinder. Niet om haar droomman te vinden, maar om geld te verdienen. Onder haar profielfoto staat: ''Stuur me vijf dollar en zie wat er gebeurt.'' Het antwoord? Helemaal niets. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Makkelijk geld

Als haar matches vragen wat er gebeurt als ze echt vijf dollar sturen, antwoordt ze: ''Je komt er wel achter als je het overmaakt.'' Zodra het meisje het geld heeft ontvangen, verwijdert ze de jongen. Ze besloot haar verhaal zelf te delen op Twitter.

''Ik vond het te grappig om niet te delen. En ik wil meer vrouwen op het idee brengen, zodat ook zij geld kunnen verdienen. 

Grapje

Het begon in eerste instantie als grap, maar toen bleek dat jongens écht geld overmaakten, besloot ze nog even door te gaan. Maggie laat weten dat één op de vijf jongens geld stort. Binnen een week ontving ze al geld van meer dan 20 matches. 

Archer said her friend actually suggested the idea of including the line in her Tinder profile to her, and she decided to try it mostly as a joke but stuck with it when it started working almost immediately.Archer actually provided BuzzFeed News with screenshots of her recent Paypal activity as proof of how well it's been working.

Gemengde reacties

Maggie liet aan Buzzfeed weten dat ze niet had verwacht dat haar tweet zoveel aandacht zou krijgen. Ze krijgt vooral positieve reacties, maar toch zijn er ook een aantal mannen kwaad om wat ze doet. Zelf ziet ze niet echt het kwaad van haar actie in: ''Ik beloof niets, ik zeg alleen: je zal wel zien wat er gebeurt.''

Populair op FunX.nl

  • Franse kust overspoeld met 60 miljoen euro aan cocaïne

  • Laurent Simons (9) haalt bachelordiploma aan TU Eindhoven

  • Awkward: Drake is verrassingsact, maar wordt uitgefloten door teleurgesteld publiek

  • Chinese toerist filmt vis met menselijk gezicht

  • Donovan bouwde zonder dat hij het wist duizenden euro's schulden op

  • Tienduizenden studenten kunnen OV-geld terugvragen