OMG

Zwangere YouTuber (19) schiet vriend dood tijdens opnames prank

  1. Newschevron right
  2. Zwangere YouTuber (19) schiet vriend dood tijdens opnames prank

Een prankvlog van een Amerikaans YouTube-stel had een dodelijke afloop. De zwangere Monalisa (19) schoot per ongeluk haar vriendje Pedro (22) dood, terwijl hij een dikke encyclopedie voor zijn borst hield. Het incident gebeurde waar hun driejarige dochter bij was.

kogel

In hun nieuwste prankvideo wilden de twee testen of een encyclopedie een kogel zou tegenhouden, of dat het er dwars doorheen zou gaan. Het meisje schoot haar vriend in zijn borst en hij overleed ter plekke.

beroemd

Het idee voor het experiment kwam van Pedro zelf. Volgens zijn tante wilde hij zo meer kijkers trekken naar hun online kanaal en beroemd worden. Tegen lokale media zei ze: "Ze waren verliefd. Het was gewoon een stunt die verkeerd is afgelopen." Pedro had zijn tante al verteld over de prank:

"Hij vertelde me dat hij een idee had en ik waarschuwde hem om het niet te doen. 'Waarom ga je een echt geweer gebruiken?', vroeg ik. 'Omdat we meer kijkers willen trekken. We willen beroemd worden', antwoordde hij."

Gevaarlijk

Voor de opnames teasede Monalisa nog naar de proef op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Enkele uren voor het dodelijke ongeluk deelde het stel hun laatste video op YouTube. Daarin deed Pedro gekke stunts en sprak het stel over beroemd worden door honderdduizenden volgers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10 jaar cel

Monalisa is na het incident gearresteerd en is nu vrijgelaten op een borgtocht van zevenduizend dollar. Ze loopt het risico tien jaar de cel in te gaan als ze wordt veroordeeld voor doodslag.

Ster advertentie
Ster advertentie