STER Advertentie
STER Advertentie

5-jarige tekent familieportret, inclusief zijn ongestelde moeder

5-jarige tekent familieportret, inclusief zijn ongestelde moeder

Dinsdag 1 augustus 2017 - 12:43 uur

De 5-jarige Julian weet misschien meer van het vrouwelijk lichaam dan jongens van twee keer zijn leeftijd. Moeder Penny postte een foto van haar zoons tekening die hij van hun gezin had gemaakt. Op het eerste gezicht lijkt het een 'normale' kindertekening, totdat je wat beter kijkt.

Ongesteld 

De Australische vrouw schreef op Facebook:

"Ik weet niet of ik trots moet zijn of dat ik mij moet schamen dat mijn 5-jarige zoon dit weet...Julian tekende een familieportret. Ik zei "Wat is dat rode plekje op mij?" En hij antwoordde, heel casual, "dat is je ongesteldheid".           

Bloedverdunners

Penny vertelde aan Daily Mail dat er een reden was dat haar peuter op de hoogte was van menstruatie. In oktober 2016 moest ze vanwege een longembolie aan de bloedverdunners, waardoor haar maandelijkse periodes "heel, heel, erg" werden. 

"Jules was heel bezorgd, maar hij weet dat ongesteldheid bestaat, kinderen volgen je naar de wc zodra ze de kans krijgen, en hij bleef vragen of ik oké was."

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.33746-5-jarige-tekent-familieportret-inclusief-zijn-ongestelde-moeder"}