OMG

Moeder gaat weekje feesten en laat baby verhongeren

foto: VK.com
  1. Newschevron right
  2. Moeder gaat weekje feesten en laat baby verhongeren

De 17-jarige Victoria Kuznetsova uit het Russische Rostov liet haar zoontje een week alleen, terwijl mevrouw zelf een weekje met vrienden ging feesten. De 9 maanden oude Egor is omgekomen van de honger.

sluw

De vader van de baby moest het leger in om zijn dienstplicht te vervullen. De tiener wachtte net zolang tot de nietsvermoedende man was vertrokken. Victoria is daarna naar vrienden vertrokken en heeft haar kindje alleen thuis gelaten. Toen haar vrienden van de universiteit vroegen waar de baby was, meldde de tiener dat haar zoontje bij haar tante bleef logeren. Terwijl de baby thuis verhongerde, hing en sliep de tiener op de studentenkamer van haar vrienden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

buren

Na een week sloegen de buren van Victoria alarm, omdat ze al dagen niemand bij de woning van Victoria hadden gezien. Helaas was het voor de baby toen al te laat. De politie trof het dode lichaampje van de baby aan in het huis. Victoria dreigt voor 10 jaar de cel in te gaan en haar man zal een echtscheiding aan gaan vragen. Niemand laat toch zijn eigen kind alleen?

Ster advertentie
Ster advertentie