OMG

Vlaams koppel reist naakt de wereld rond

foto: Instagram: Naked Wanderings
  1. Newschevron right
  2. Vlaams koppel reist naakt de wereld rond

Het Vlaamse koppel laat op Instagram letterlijk alles zien. Ze hebben schijt aan de regels van Instagram en posten met trots hun naakte avonturen. De 35-jarige Nick en de 31-jarige Lins houden hun leven bij in de blog Naked Wanderings.

Taboe

Aan het Nieuwsblad vertellen de twee dat ze op deze manier ook anderen willen aanzetten tot deze ultieme vorm van lichamelijke vrijheid. En vooral: het taboe bij jonge mensen uit de wereld helpen.

''Wanneer we met onze blog startten waren we er echt van overtuigd dat naturisme niks voor jonge mensen was. Maar daar zijn we enigszins van teruggekomen. Al is er nog altijd een groot taboe, in Belgiƫ veel meer dan pakweg in Nederland.''

Ongemakkelijk

Het is niet zo dat de twee gelijk overtuigd waren van het naakt rondlopen. Toen ze voor het eerst naar de sauna gingen, vonden ze het in eerste instantie een beetje ongemakkelijk. Na een tijdje hadden ze er geen problemen meer mee. En toen ze even later een weekendje ging kamperen, waren er alleen nog rustige plekken in de naturistenzone. Na dit te proberen, zijn de twee verslaafd! Elke reis wordt nu vrolijk vastgelegd op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie