STER Advertentie
STER Advertentie

Losgeslagen seksbeest Jesaja gooit leven om na '40 dagen zonder seks'

Woensdag 25 oktober 2017 - 16:04 uur

|

Door:

Elize

De 23-jarige Jesaja uit Almere heeft met ongeveer tweehonderd vrouwen het bed gedeeld, maakt stiekem filmpjes van die vrouwen en deelt zijn 'database' met zijn vrienden. Het "nieuwe vlees" fixt hij grotendeels via social media, want: "Dat gaat gewoon heel simpel in deze tijd." Maar Jesaja is toe aan verandering. Hij wil minder roekeloos worden als het om seks gaat. Daarom doet hij mee aan het programma 40 dagen zonder seks. In het programma krijgt hij hulp van coach Fajah Lourens.

"Als een chick mij een hoer vindt dan zoek ik wel haar vriendinnen op en laat ik zien wat ze mist."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Respect

"Ik weet dat ik zondig, maar er komt een tijd dat God mij verandert." De christelijk opgevoede Jesaja hoopt dat de veertig dagen-challenge hem gaat veranderen. Hij hoopt na de challenge meer zelfrespect te hebben. Ook wil hij vrouwen wat meer respecteren.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zware tijd

Maar op het moment dat de veertig dagen ingaan, heeft hij al meteen spijt. Het festivalseizoen is net begonnen, er zijn veel feestjes en dus ook veel potentiële bedpartners. Jesaja blijft dan ook gewoon doorgaan met het verzamelen van nummers, want: "Na veertig dagen gaat mijn leven weer door."

"Veertig dagen zonder seks betekent veertig dagen met stress."

Niet zo goed

Op dag 20 ontmoet hij eindelijk zijn 'droomvrouw' Fajah Lourens. Daar komt hij erachter dat de afgelopen twintig dagen niet zo goed zijn verlopen. Hij heeft al met een meisje in bed gelegen, naar porno 'gegluurd' en denkt dat verandering niet meer gaat lukken. Maar daar neemt powervrouw Fajah geen genoegen mee. Ze gaat met hem op date om hem te confronteren met het feit dat hij eigenlijk helemaal geen goede dateskills heeft. 

Wonder

"Ik had al lang moeten beseffen dat ik mijn tijd beter kan investeren in dingen die vruchtbaar zijn voor mijn toekomst." Wonder boven wonder is Jesaja de laatste twintig dagen van de challenge gemotiveerd om zijn leven te veranderen. Hij gaat werken aan zijn toekomst en heeft een nieuwe baan. Zodra hij aan seks denkt, doet hij tien push-ups. Als verrassing nodigt Fajah Jesajah uit om bij haar een track op te nemen. En dat heeft hem ook gemotiveerd, hij wil misschien ooit een rapcarrière starten. 

Seks is geen snack

Jesaja heeft de veertig dagen zonder seks vol weten te houden, zonder de fout in te gaan. Hij heeft in ieder geval belangrijke lessen geleerd: "Seks is niet alles, seks is geen snack." Na de veertig dagen heeft hij naar eigen zeggen een 'tweede ontmaagding' meegemaakt. Hij wil niet zeggen met wie hij seks heeft gehad, maar wel dat er liefde in het spel was. 

Populair op FunX.nl

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Meisje (14) installeert camera’s om mishandeling van haar vader te bewijzen

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Netflix verhoogt prijzen in Europa: Nederland wordt overgeslagen

  • Dit zijn de ergste complimenten die jullie ooit kregen