STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Britse weerman voorspelt het weer zonder hoofd!

Dinsdag 31 oktober 2017 - 20:12 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vandaag is het Halloween en dus werd het weerbericht bij het Britse Met Office op een lugubere manier gepresenteerd. De Britse Gerrit Hiemstra presenteerde het weer namelijk zonder hoofd! Maar het is natuurlijk lastig uitleggen wat voor weer het wordt, als je geen hoofd hebt... Daar had de weerman al een slimme oplossing voor bedacht, want hij hield zijn koppie erbij. Letterlijk. De weerman nam zijn pratende hoofd gewoon onder zijn arm! 

steden

Niet alleen de weerman was helemaal ready voor Halloween, ook de Engelse steden zijn in de mood. Zo zijn alle steden op de spooky groene weerkaart verhalloweend. Norwich heet opeens Norwitch (witch = heks) en Londen heeft de naam veranderd in Londemon (demon = demoon). Hopelijk blijft het daar door voor trick or treat, want volgens de weerman kan er nog wel eens bloody rain vallen! 

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.35093-video-britse-weerman-voorspelt-het-weer-zonder-hoofd"}