STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Britse weerman voorspelt het weer zonder hoofd!

Dinsdag 31 oktober 2017 - 20:12 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vandaag is het Halloween en dus werd het weerbericht bij het Britse Met Office op een lugubere manier gepresenteerd. De Britse Gerrit Hiemstra presenteerde het weer namelijk zonder hoofd! Maar het is natuurlijk lastig uitleggen wat voor weer het wordt, als je geen hoofd hebt... Daar had de weerman al een slimme oplossing voor bedacht, want hij hield zijn koppie erbij. Letterlijk. De weerman nam zijn pratende hoofd gewoon onder zijn arm! 

steden

Niet alleen de weerman was helemaal ready voor Halloween, ook de Engelse steden zijn in de mood. Zo zijn alle steden op de spooky groene weerkaart verhalloweend. Norwich heet opeens Norwitch (witch = heks) en Londen heeft de naam veranderd in Londemon (demon = demoon). Hopelijk blijft het daar door voor trick or treat, want volgens de weerman kan er nog wel eens bloody rain vallen! 

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.35093-video-britse-weerman-voorspelt-het-weer-zonder-hoofd"}