OMG

Bierliefhebbers opgelet: je kan nu betaald bier drinken!

foto: Pixabay: Amiera06
  1. Newschevron right
  2. Bierliefhebbers opgelet: je kan nu betaald bier drinken!

Deze is voor alle medebierliefhebbers: zojuist is misschien wel de meest geschikte vacature voor jou ooit online gekomen. Heineken is namelijk op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste bierproevers. Komt die levenservaring van tien jaar aan de bar hangen toch nog van pas!

Je wordt opgehaald met een taxi, je drinkt bier en wordt weer thuis afgezet. Klinkt te mooi om waar te zijn of niet?

Ochtend

Simpel is het in ieder geval niet. Voordat je mag beginnen als bierproever, moet je twaalf weken in opleiding. Vanaf maart krijg je drie keer per week 1,5 uur les over biersmaken. Als je het goed doet, mag je je aansluiten bij het smaakpanel. Daarna word je twee keer per week 1,5 uur verwacht om te proeven: op maandag- en woensdagochtend óf op dinsdag- en donderdagochtend.

niet alleen Bierdrinkers

Als je nu denkt dat je twee ochtenden per week betaald dronken kan worden: dat is niet het geval. Als bierproever hoef je het bier niet door te slikken, maar spuug je het juist uit. Je hoeft ook geen 'fervent bierdrinker' te zijn. Je moet vooral over een goed geur- en smaakvermogen beschikken.

Ruime vergoeding

De eisen, vraag je je af? Uiteraard moet je minimaal achttien zijn. Daarnaast moet je binnen een straal van 25 kilometer rond Zoeterwoude Rijndijk wonen, zodat je met de taxi naar huis kan worden gebracht. Hoeveel je met dit bijbaantje gaat verdienen staat niet in de vacature. Wel staat er er dat er een ruime vergoeding tegenover de opleiding én de deelname aan het panel staat.

Dus, waar wacht je nog op?

Ster advertentie
Ster advertentie