STER Advertentie
 • FunX NL
 • - Dance
 • - Slow Jamz
 • FunX Amsterdam 96.1 FM
 • - Arab
 • FunX Den Haag 98.4 FM
 • - Hip Hop
 • FunX Rotterdam 91.8 FM
 • - Reggae
 • FunX Utrecht 96.1 FM
 • - Latin
STER Advertentie

Hoe een paar naaktfoto’s het leven van Ouahiba en haar familie zuur maken

Hoe een paar naaktfoto’s het leven van Ouahiba en haar familie zuur maken
Bron: Facebook Ki-Fesh

Zondag 19 november 2017 - 15:41 uur

Jong, dom, naïef en verliefd. Zo omschrijft Ouahiba zichzelf als ze terugdenkt aan drie jaar geleden. In een filmpje op Facebook vertelt dit meisje hoe ze inmiddels al een aantal jaar geterroriseerd wordt met de paar naaktfoto’s die ze haar ex-vriendje ooit stuurde.

“Ik zag m'n leven voorbijflitsen en ik dacht, het is klaar met mij.”

radeloos

Ouahiba is een radeloze slachtoffer van sexting. En ook zenuwachtig om haar verhaal zo te delen op camera. Ze benadrukt, dat zonder de onvoorwaardelijke steun van haar beste vriendin, het waarschijnlijk heel anders met haar was afgelopen.

Nog bijna dagelijks ziet Ouahiba zichzelf voorbijkomen op escortwebsites en ook wordt haar naam door de slijk gehaald in verschillende online groepen. Ze leest alles mee. En het doet pijn, heel pijn.

“Het heeft mij als persoon kapotgemaakt. Hoe kan je iemand kapotmaken zonder een beetje medelijden te hebben? Het zijn niet eens de mensen die mij kennen, maar de mensen die mij niet kennen.”

in de moskee

Haar ouders zijn teleurgesteld en indirect ook slachtoffers van de situatie. Gezichtsverlies is misschien wel de beste omschrijving. Als haar vader bijvoorbeeld naar de moskee gaat. “Heb je al gezien wat je dochter heeft gedaan?”

eigen schuld?

Ouahiba wordt nu regelmatig aangezien voor hoer en slet en heeft de video niet voor niks opgenomen. Ze wil dat het nou allemaal eens een keertje ophoudt. Vaker krijgt ze naar haar hoofd geslingerd dat het haar eigen schuld is. Maar ja, verdient Ouahiba het dan dat haar leven op deze manier verwoest wordt?

“Het kan iedereen overkomen. Je hebt een relatie. Je deelt wat dingen met die persoon en vervolgens wanneer het klaar is, zie je dat die dingen online staan.”

veel verwachtingen

Dom is ze zeker niet. De jonge meid werkt, heeft gestudeerd en heeft in haar vorige relatie eigenlijk gewoon niet goed nagedacht over het versturen van die naaktfoto’s. Eentje is trouwens stiekem door de boosdoener a.k.a. haar ex-lover gemaakt. “Ik had heel veel verwachtingen van die persoon, maar nooit verwacht dat die foto’s online zouden komen.”

beetje begrip a.u.b.

De problemen zijn al zolang gaande, dat het nu een onderdeel van haar leven is geworden. “Ik vind het bijna normaal dat ik hoer of slet genoemd wordt en dat is echt niet goed.” De mensen die haar nog dagelijks exposen, zal ze het nooit kunnen vergeven. 

Ouahiba kijkt uit naar de dag dat er eindelijk een eind aan komt en vraagt in de video niet om medelijden, maar wel om begrip. Een beetje maar.

“Stop met mijn naam te noemen. Wat bereiken jullie ermee? Waarom ben ik zo interessant dat ik dagelijks wordt geexposed, al jarenlang? Ik hoop gewoon dat ik met dit filmpje duidelijk ben geweest. Ik had dit allemaal niet verwacht. Het kan iedereen overkomen.”

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23 en meld je aan voor onze updates!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.35332-hoe-een-paar-naaktfoto-s-het-leven-van-ouahiba-en-haar-familie-zuur-maken"}