STER Advertentie
STER Advertentie

Jongen claimt tijdreiziger uit 2030 te zijn

Woensdag 14 februari 2018 - 11:39 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er gaat momenteel een video viral over een jongen die een tijdreiziger uit 2030 claimt te zijn. De jongen, die onder de naam Noah reist, kan niet veel over zijn identiteit onthullen. Volgens hem waagt hij zijn leven door aan ons te vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Omdat hij geen fysiek bewijs heeft dat hij een tijdreiziger is, werkt hij mee aan een leugendetectortest van Apex TV. 

Toekomst

De eerste vraag die Noah in dit interview moet beantwoorden is of hij écht een tijdreiziger uit 2030 is. Hij reageert met "ja" en in de video is in tekst te zien dat dit antwoord 'true' is. We zien echter niet de uitslag van de daadwerkelijke leugendetector.

Verder vertelt de zelfbenoemde tijdreiziger in het gesprek wat dingen over de toekomst. Volgens hem wordt Trump in 2020 herkozen, vliegen er in 2028 mensen naar Mars en gaat er steeds meer worden betaald met cryptocurrencies. 

BEkend

Noah werd in 2017 bekend door een video van Paranormal Elite. Hierin vertelde hij dat tijdreizen al sinds 2003 bestaat, maar het toen alleen nog door geheime organisaties kon worden gebruikt. In 2028 zou het ook voor het publiek mogelijk zijn om naar een ander jaar te reizen. In deze video zei Noah ook dat hij kampt met angsten en depressies door het vele tijdreizen.

En om het hele verhaal nog raarder te maken claimt Noah ook dat hij vijftig jaar oud is. Door een speciaal medicijn zou hij zijn jeugd hebben teruggekregen. Geloof jij het nog?

Noah....

Populair op FunX.nl

  • Jay Z betaalt advocaat voor familie waarvan 4-jarig kind onder schot werd gehouden

  • Ibrahim Afellay keert terug bij PSV

  • Emotionele vader vermiste backpacker (18) vraagt WhatsApp om hulp

  • Vrouw bestelt Mariah Carey-taart, maar krijgt Marie Curie

  • Social Talk: deze artiesten genieten van hun welverdiende vakantie

  • 'Moordenaar die studente (21) doodstak werd verkeerd ingeschat door hulpverleners'

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.36421-jongen-claimt-tijdreiziger-uit-2030-te-zijn-en-slaagt-voor-leugentest"}