OMG

Als lookalike van Kim K kan je dikke money verdienen op Instagram

foto: youtube/erinbudinavevo
  1. Newschevron right
  2. Als lookalike van Kim K kan je dikke money verdienen op Instagram

Hoor je vaak dat je op een beroemdheid lijkt? Dan kan Instagram je veel geld opleveren als je het aanpakt zoals Erin Budina dat heeft gedaan. Erin kreeg vaak te horen dat ze op Kim Kardashian lijkt en daar heeft de 24-jarige dame dankbaar gebruik van gemaakt. Haar imperium bestaat inmiddels uit meer dan 320.000 volgers op Instagram. Door dat hoge aantal kan Erin tot 1000 euro per gesponsorde Instapost vragen. Als het aan haar ligt wordt dat bedrag over een jaar tien keer zoveel.

Pikante foto’s

Erin Budina ziet haar banksaldo dagelijks stijgen, maar ze weet ook hoe het is om bijna niets te hebben. Twee jaar geleden, toen ze net vanuit Wales naar Londen was verhuisd, sliep ze nog in een auto. Erin had destijds maar 100 pond op zak, maar wist dat ze het zou maken dankzij haar social media-skills. Honderdduizenden volgers verder kunnen we concluderen dat haar strategie heeft gewerkt. Erin besloot sexy foto’s op Instagram te delen en zag haar volgers al snel toenemen. Na een following van ongeveer honderdduizend volgers stroomden volgens haar de grotere aanbiedingen binnen. Cosmeticabedrijven en modemerken staan tegenwoordig in de rij om Erin te betalen voor een gesponsorde post (of videoclip) met hun product.

Sexy man, dure tas, roze supercar

Erin Budina heeft genoeg geld verdiend, maar ze wil nog veel meer. Haar doel is om voor haar dertigste jaar tien miljoen waard zijn. Ze heeft haar toekomstplannen al helemaal uitgestippeld: “Ik zie mezelf later in een groot huis in Londen wonen en ben waarschijnlijk getrouwd met een sexy man zoals een rapper of basketballer. En ik denk dat ik veel kinderen ga krijgen. Ik wil een groot gezin met vijf kinderen, omdat ik zelf ook uit een groot gezin kom.” Alle extraatjes heeft ze ook al op een wensenlijst staan: “Ik zie mezelf in een rode Lamborghini rijden, een Rolex met diamanten om mijn arm, overal juwelen, dure designertassen én hopelijk een jacht.”

Lelijk

Natuurlijk heeft Erins sexy Instagramlifestyle ook een keerzijde. Los van een lange lijst aan haters zorgt haar drang naar perfectie volgens de Kim K-lookalike ook voor onzekerheid: “Ik voel zeker een mate van druk. Op sommige dagen is niets goed genoeg, wat je ook doet. Er zijn dagen waarbij je je haren en make-up zoals altijd doet en je jezelf alsnog lelijk voelt.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie