OMG

'Temptation' Tim: 'Deborah ging eerst vreemd'

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. 'Temptation' Tim: 'Deborah ging eerst vreemd'

Het derde seizoen van Temptation Island is ten einde, maar helemaal afgelopen is het voorlopig nog niet. Tim en Deborah, het meest besproken koppel van dit seizoen, hebben nog heel wat uit te vechten. Wie zat er nu het meest fout? En wat voor problemen speelden er voor dat zij de relatietest in het programma aangingen? De twee lijken elkaar steeds meer zwart te maken in de media. Het is inmiddels al zover dat zelfs hun moeders zich ermee zijn gaan bemoeien.

Psychische terror

Het 'moddergooien' begon pas echt na een interview dat Deborah vorige week gaf aan het Vlaamse roddelblad Dag Allemaal. Daarin had de 26-jarige geen goed woord over voor haar ex. Ze sprak over hun hevige ruzies en vertelde dat ze "psychische terreur" moest ondergaan. Haar moeder en tante bevestigden deze verhalen.

Vreemdgaan

Tim en Deborah hadden één belangrijke afspraak gemaakt voor hun deelname aan Temptation Island. “Wat er ook zou gebeuren tijdens of na ‘Temptation Island’, we zouden het netjes houden. Geen moddergevecht in de media." Het is wel duidelijk dat dat niet helemaal gelukt is. Tim ziet dat als excuus om zelf ook een boekje open te doen over Deborah. Zo vertellen hij en zijn moeder aan Dag Allemaal dat Deborah ook "niet helemaal zuiver op de graat" is. Volgens hen was Deborah ook al eens vreemdgegaan, namelijk met haar baas.

Tim en Cherish

Hoe zit het nu eigenlijk precies tussen Tim en zijn Cherish? In het programma Goedele On Top zei hij eerst nog in tranen dat hij haar na de opnames nooit meer gezien had. Maar gisteren gingen de twee live op Instagram. Of ze nu echt een stel zijn of gewoon vrienden, dat laten ze in het midden, maar ze hebben wel één boodschap:

"Het is een programma mensen, snap dat gewoon."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie