STER Advertentie

Offset deelt schokkende foto's van zwaar ongeluk en dankt God

Offset deelt schokkende fotos van zwaar ongeluk en dankt God
instagram/offsetyrn

Zondag 20 mei 2018 - 15:23 uur

"Ik had dood kunnen zijn," schreef Offset gisteravond op Instagram. Het scheelde maar weinig of Cardi B en Offsets kindje had moeten opgroeien zonder vader. De rapper van Migos raakte eerder deze week namelijk betrokken bij een zwaar ongeluk.

Schokkende foto's

Zaterdagavond deelde Offset via Instagram een aantal schokkende foto's waarop te zien is hoe hij in het ziekenhuis ligt en ook de dramatische staat van zijn auto. Je ziet dat Offset aan alle kanten bloedt en dat zijn opvallend groene auto, een Dodge Challenger SRT, flinke schade heeft. (slide voor meer foto's)

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De rapper van Migos wist het ongeluk te overleven en daarvoor bedankt hij God en zijn fans:

"Dit is waarom ik God iedere dag bedank. Ik had dood kunnen zijn door dit ongeluk. Bedankt voor al jullie gebeden. Het enige dat ik kan zeggen is: God is echt. Volg hem. Hij redt levens."

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.37564-offset-deelt-schokkende-foto-s-van-zwaar-ongeluk-en-dankt-god"}