STER Advertentie
STER Advertentie

Agent schiet man neer na salto op de dansvloer

Maandag 4 juni 2018 - 08:01 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op Twitter is een bizarre video verschenen waarop een dansende FBI-agent iemand per ongeluk neerschiet in een bar. De agent stond in het middelpunt van de belangstelling en besloot dat het een goed moment was om een salto te maken. De Amerikaan vergat echter dat hij een pistool bij zich had. Het pistool viel na de salto op de grond, ging af en de kogel raakte iemand die op dat moment toekeek.

Behandeld

Met het slachtoffer gaat het overigens goed. Blijkbaar heeft de agent de neergeschoten man meegenomen naar het ziekenhuis. Dat was natuurlijk wel het minste dat hij kon doen. Daar is het slachtoffer behandeld aan zijn schotwond en dat bleek gelukkig mee te vallen.

Veiligheidspal

De grote vraag op Twitter is niet hoeveel punten de agent voor de salto krijgt, maar waarom de veiligheidspal van het wapen niet gewerkt heeft. Normaal voorkomt een veiligheidspal dat een wapen afgaat als het op de grond valt.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ONBEDOELDE HANDELING

De opvallende zaak wordt momenteel onderzocht door de politie van Denver. Een woordvoerder van de politie zei dat het vuurwapen uit de holster in zijn heupband werd losgerukt en op de grond viel terwijl de agent in een in een nachtclub danste. "Toen de agent zijn pistool op wilde pakken, vond een onbedoelde handeling plaats".

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'