STER Advertentie
STER Advertentie

Buren bellen politie om 12-jarige grasmaaier

Zondag 1 juli 2018 - 10:50 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De twaalfjarige Reginald Field wilt deze zomer zijn buurt helpen door wat klusjes uit te voeren. Hij is daarom zijn eigen kleine grasmaaibedrijfje Mr. Reggie´s Lawn Cutting Service begonnen. Samen met zijn neefjes en broertjes gaat hij deze zomervakantie de tuinen van zijn buren maaien. Een supergoed initiatief, zou je denken. Helaas waren sommige buurtbewoners het daar niet mee eens.

Ongeluk

Toen Reggie het gras bij zijn klant Lucille Holt aan het maaien was, ging hij - zonder dat hij het wist - per ongeluk een klein stukje over de grens van de tuin van de buren. Toen zij dit zagen belden ze meteen de politie op om te klagen over de twaalfjarige ondernemer.

viral video

"Wie belt hier nou weer de politie voor?" Lucille Holt, die vol verbazing was dat haar buren de politie hadden ingeschakeld, legde het hele gebeuren vast op Facebook Live. De video ging al snel viral en dat resulteerde in een heleboel support voor Reggie. Buurtbewoners hebben ook contact met Lucille gezocht om te vragen of de kinderen misschien ook hun gras willen maaien. "Bel me maar op", zei Reggie tegen News 5 Cleveland, "Ik zal er zijn. Op tijd!"

Populair op FunX.nl

  • Boef en Selma Omari zijn officieel uit elkaar

  • Yannick (21) werkt 7 dagen per week: "Met toewijding kan je veel bereiken"

  • Alicia Keys, Burna Boy en John Legend naar North Sea Jazz

  • Dit zijn alle deelnemers van Boxing Influencers Gold Edition

  • Je kan Mario Kart Tour nu tegen vrienden spelen op je mobiel

  • Boef gaat trouwen met Selma Omari: "We zijn officieel verloofd!"