OMG

Buren bellen politie om 12-jarige grasmaaier

  1. Newschevron right
  2. Buren bellen politie om 12-jarige grasmaaier

De twaalfjarige Reginald Field wilt deze zomer zijn buurt helpen door wat klusjes uit te voeren. Hij is daarom zijn eigen kleine grasmaaibedrijfje Mr. Reggie´s Lawn Cutting Service begonnen. Samen met zijn neefjes en broertjes gaat hij deze zomervakantie de tuinen van zijn buren maaien. Een supergoed initiatief, zou je denken. Helaas waren sommige buurtbewoners het daar niet mee eens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ongeluk

Toen Reggie het gras bij zijn klant Lucille Holt aan het maaien was, ging hij - zonder dat hij het wist - per ongeluk een klein stukje over de grens van de tuin van de buren. Toen zij dit zagen belden ze meteen de politie op om te klagen over de twaalfjarige ondernemer.

viral video

"Wie belt hier nou weer de politie voor?" Lucille Holt, die vol verbazing was dat haar buren de politie hadden ingeschakeld, legde het hele gebeuren vast op Facebook Live. De video ging al snel viral en dat resulteerde in een heleboel support voor Reggie. Buurtbewoners hebben ook contact met Lucille gezocht om te vragen of de kinderen misschien ook hun gras willen maaien. "Bel me maar op", zei Reggie tegen News 5 Cleveland, "Ik zal er zijn. Op tijd!"

Ster advertentie
Ster advertentie