OMG

Justin Bieber bevestigt verloving in romantische Instagram-post

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber bevestigt verloving in romantische Instagram-post

"Ik wilde nog even wachten om het nieuws naar buiten te brengen, maar de verhalen gingen al snel rond." De geruchten over de verloving van Justin Bieber met Hailey Baldwin gingen al het hele internet over, voordat hij zelf iets bekend kon maken. Daarom bevestigt JB het zelf toch maar even op zijn Instagram: de twee lovebirds gaan trouwen! Lees hieronder een paar van de lieve dingen die hij Hailey te vertellen had.

verliefd

"Luister goed Hailey: ik ben zoooo verliefd op jou! Ik ben zo toegewijd om de rest van mijn leven elk deel van jou te leren kennen. Mijn hart is compleet en volledig van jou en ik zal je altijd op de eerste plaats stellen."

liefde van leven

"Je bent de liefde van mijn leven Hailey Baldwin en ik zou mijn leven met niemand anders willen delen."

alles op z'n plek

"Jij maakt me zoveel beter en we vullen elkaar zo goed aan. Ik kan niet wachten voor het beste seizoen van mijn leven tot nu toe. Het is grappig, want nu ik met jou ben, lijkt alles op zijn plek te vallen."

Voorbeeld

"Waar ik het meest naar uit kijk is dat mijn kleine broertje en zusje nog een gezond en stabiel huwelijk kunnen meemaken en daar zelf ook naar zullen zoeken."

goede timing

"De timing van God is letterlijk perfect. We zijn verloofd op de zevende dag van de zevende maand. Het getal zeven is het getal dat staat voor spirituele perfectie, dat is echt zo Google het maar!"

Blij

Hailey reageerde zelf ook op het nieuws met een Tweet waarin ze God bedankt voor "zo'n geweldig persoon" in haar leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie