STER Advertentie
STER Advertentie

Instagrammodel aangevallen door haai tijdens fotosessie

Instagrammodel aangevallen door haai tijdens fotosessie
YouTube: Inside Edition

Donderdag 12 juli 2018 - 14:30 uur

All for the gram, of niet? Sommige mensen gaan ver hoor, zoals Katarina Zarutskie. Het 19-jarige Instagrammodel wilde een paar mooie foto's maken tijdens haar vakantie op de Bahama's. Haar gedachte: lekker liggen in helderblauw water... Tussen de haaien! En dat heeft ze geweten ook, want terwijl de foto's werden gemaakt, werd de vrouw plotseling in haar arm gebeten en zelfs naar beneden getrokken. 

"Het voelde alsof vijftien verschillende mensen m'n pols heel hard aan het fijnknijpen waren."

verpleegsterhaai

De haai door wie Katarina gebeten werd, is een nurse shark ofwel een verpleegsterhaai. Het is één van de meest veelvoorkomende haaisoorten in het Caribisch gebied. In tegenstelling tot de levensgevaarlijke witte haai, wordt vaak gezegd dat verpleegsterhaaien niet gevaarlijk zijn. Je kan op veel plekken met ze zwemmen en duiken, maar de realiteit is dat deze dieren wél mensen zouden kunnen aanvallen wanneer ze zich bedreigd voelen. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38203-instagrammodel-aangevallen-door-haai-tijdens-fotoshoot"}