STER Advertentie
STER Advertentie

Bekende billenchirurg 'Dokter Bumbum' opgepakt nadat cliënt overleed

Bekende billenchirurg Dokter Bumbum opgepakt nadat cliënt overleed

Vrijdag 20 juli 2018 - 10:17 uur

De Braziliaanse billenchirurg Denis Furtado is opgepakt, nadat een cliënt van hem in het ziekenhuis overleed. De man die bekend stond als 'Dokter Bumbum' sloeg vijf dagen geleden op de vlucht na het incident.

hartkloppingen

De man stond in Brazilië bekend om zijn specialisatie in vrouwen booties. Een 46-jarige vrouw vloog 2000 kilometer voor zijn expertise, schrijft de NOS, maar na de behandeling kreeg ze last van hartkloppingen en hoge bloeddruk. De dokter bracht haar naar het ziekenhuis, waar ze overleed.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

dear momma

Dokter Bumbum voerde naar eigen zeggen 9000 operaties zonder complicaties uit bij hem thuis. Maar de Braziliaanse vereniging van plastisch chirurgen zegt dat hij de operaties nooit mocht uitvoeren, omdat hij hiervoor niet de juiste papieren had. Zijn moeder hielp hem bij de ingrepen. Ook zij is gearresteerd.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vergrotingen

Op zijn Instagram adverteerde de lokale celeb ook met andere chirurgische mogelijkheden zoals penis, - lip en bovenbeenvergrotingen.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38287-billenchirurg-dokter-bumbum-opgepakt-vanwege-wanpraktijken"}