STER Advertentie
STER Advertentie

Baby geboren in fastfoodrestaurant krijgt levenslang gratis eten en baangarantie

Zaterdag 21 juli 2018 - 11:49 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De medewerkers van de Amerikaanse fastfoodketen Chick-Fil-A eindigden hun werkdag anders dan normaal. De oorzaak: een zwangere vrouw die daar in het toilet is bevallen! De baby, een meisje, is gezond ter wereld gekomen en heeft een wel heel bijzonder cadeau gekregen van Chick-Fil-A. Zo mag ze er levenslang gratis eten én, als ze het wil, mag ze vanaf haar 16e jaar sowieso daar werken.

geen controle

De zwangere Falon Griffin was samen met haar man Robert onderweg naar het ziekenhuis vanwege weeën, maar maakte een pitstop bij Chick-Fil-A om hun twee oudere dochters over te laten aan een familievriend die ze daar opwachtte. Ze wilde toen ook meteen even een bezoekje brengen aan de wc en bonkte op het raam van het restaurant, dat net gesloten was. De medewerkers zagen in wat voor situatie de vrouw verkeerde en lieten haar binnen. Falon kreeg daar onverwachts persweeën en kon niks meer inhouden. 

"Ik had er geen controle meer over. Ik zat niet eens op het toilet, maar was al staand aan het bevallen."

Robert zag dat de navelstreng van hun kind twee keer om haar nek gewikkeld zat, maar die heeft hij op de een of andere manier zelf weten los te krijgen. De ambulance arriveerde 15 minuten na de geboorte. Oh ja, de naam van hun pasgeboren baby: Gracelyn Mae Violet Griffin. 

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38296-baby-geboren-in-fastfoodrestaurant-krijgt-levenslang-gratis-eten-cadeau-en-baangarantie"}