OMG

Je kunt binnenkort virtueel met je partner zoenen

foto: YouTube: You Tube Imagineering Institute
  1. Newschevron right
  2. Je kunt binnenkort virtueel met je partner zoenen

Ben je onafscheidelijk van je partner en zou je het liefst elk moment van de dag willen genieten van zijn of haar onweerstaanbare lippen? Goed nieuws, want binnenkort is het mogelijk! Er is namelijk een apparaatje in ontwikkeling die het mogelijk maakt dat je altijd via het internet kunt 'zoenen'...

funxvideo_5b6c033728347

Hoe werkt het nou?

Het gaat om de Kissenger. Een apparaat die jij en je partner aan een smartphone kunnen koppelen. Vervolgens kussen jullie tegelijkertijd het rubberen lipje dat aan het apparaat zit en... Tada! Jullie zijn nu aan het zoenen.

Het klinkt misschien als onzin, maar door de druksensoren in het lipje kan de Kissenger precies meten hoe jij zoent. Vervolgens bootst hij deze zoen bij het apparaat van je partner na en omgekeerd krijg jij ook een nauwkeurig nagebootste zoen van je partner. En dat kan allemaal op duizenden kilometers afstand!

Indiegogo.com

Het project zal nu nog negen dagen op de crowdfunding-website Indiegogo staan, maar ook als de ontwikkelaar het gelddoel niet haalt, zal het product uitgebracht worden. Er zit namelijk een flink nadeel aan de Kissenger en dat is de prijs. Voor een setje van twee Kissengers ben je op Indiegogo zo'n 300 dollar, omgerekend 260 euro, kwijt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie