STER Advertentie
STER Advertentie

Mula B bedenkt nieuwe regel voor 'Kech'

Mula B bedenkt nieuwe regel voor Kech
Instagram @mulamoes911

Donderdag 9 augustus 2018 - 14:10 uur

Mula B is alle commotie rond het woord 'Kech' nogal zat en kwam daarom met een simpele, maar superhandige oplossing op zijn Instagramaccount. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nieuwe track

De rapper brengt morgen een track uit, Waar Zijn Die Kechs, en dat zorgt voor nogal wat boze reacties. Dat bevestigt Mula ook in een filmpje dat hij vanmiddag op Instagram plaatste. 

frustraties

"Ik heb naar al jullie frustraties geluisterd en er viel mij iets op. Namelijk dat de meeste frustratie van de dames komt", zegt de rapper in het filmpje. Maar Mula heeft een oplossing om iedereen tevreden te houden: 

"Ik, als 'bedenker' van het woord 'kech', beslis dat het woord kech zowel vrouwen als voor mannen is. Ik heb gesproken." 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

goedkeuring

De nieuwe regel kan in ieder geval op goedkeuring rekenen. Ali B, Esko en Josylvio reageerden allemaal met lachende emoji's op de nieuwe regel van Mula B en de post is binnen twee uur al meer dan tienduizend keer geliked. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38547-mula-b-bedenkt-nieuwe-regel-voor-kech"}