OMG

Youssef overwint gokverslaving en reist de wereld over

foto: instagram/yousopwereldreis
  1. Newschevron right
  2. Youssef overwint gokverslaving en reist de wereld over

Youssef Amakran reist momenteel de hele wereld over na een moeilijke tijd in Nederland. Yous vertelde bij FunX dat hij na een periode waarin hij gokverslaafd was, naar een manier zocht om eruit te komen. "Dat is onder andere gelukt door mijn broertje en mijn geloof", zei de wereldreiziger in Jouw Stad. "Mijn broertje heeft mij heel erg ondersteund in een periode waarin ik dacht dat ik helemaal geen steun had. Ik zocht naar een uitweg om uit die zone te komen en heb toen keihard gespaard voor een wereldreis."

Elk kind een schooltas

De wereldreis van Yous kan je volgen via Instagram (yousopwereldreis), Insta Stories en Facebook, want hij deelt post dagelijks foto's en video's van zijn avonturen in het buitenland. Op dit moment bevindt Youssef zich in Al Hoceima, Marokko. Daar was hij niet alleen om zijn ouders te bezoeken, maar ook voor een speciaal project dat Elk kind een schooltas! heet. Meer dan 5600 kinderen in arme gebieden krijgen dankzij dit initiatief (waar Yous aan meehelpt) een tas, zodat ze niet meer met een plastic tasje of helemaal zonder tas naar school hoeven te gaan.

10 landen

Na het project in Marokko gaat Yous weer verder met zijn wereldreis. Hij heeft al Maleisië, Sri Lanka, Taiwan, Rusland, Turkije, de Malediven, Brunei, de Filipijnen en Iran een bezoekje gebracht. Hierna gaat de reis volgens Yous naar Jordanië. Vervolgens wil hij Jeruzalem, India en uiteindelijk Australië bezoeken, als hij genoeg geld overhoudt. En anders keert hij gewoon terug naar Nederland om opnieuw te sparen, want Yous heeft de smaak van het reizen goed te pakken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yous in Turkije

Yous in Iran

Yous in Rusland

Yous in Taiwan

YOUS OP DE FILIPIJNEN

Yous in Sri Lanka

Yous in Maleisië

Yous in Brunei

Ster advertentie
Ster advertentie