STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw niet aangenomen om 'ghetto'-naam

Vrouw niet aangenomen om ghetto-naam
Facebook: Hermeisha Robinson

Donderdag 16 augustus 2018 - 10:40 uur

"Bedankt voor je sollicitatie, maar helaas komen mensen met een suggestieve 'ghetto'-naam niet in aanmerking." Hoe zou jij reageren als je dat bericht in je mailbox had zitten? Het overkwam Hermeisha Robinson en zij was woedend! De Amerikaanse vrouw deelde het respectloze mailtje met haar Facebookvrienden en inmiddels gaat het bericht de hele wereld over. 

"Ik voel me gekwetst en ze hebben er zelfs voor gezorgd dat ik nu aan het twijfelen ben of mijn naam niet echt 'ghetto' is."

Reactie

Het bedrijf waarvan het mailtje afkomstig was, heeft gereageerd. Kevin Meuret, de CEO van de kliniek, vertelt aan de New York Post dat het mailaccount gehackt was door een boze ex-medewerker. Volgens hem hebben twintig sollicitanten een mailtje ontvangen. Hij noemt het incident onacceptabel: "Ik ben een vader van drie dochters en de reactie die deze jongedame heeft ontvangen, is verschrikkelijk." De man is van plan juridische stappen te ondernemen.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38630-vrouw-niet-aangenomen-om-ghetto-naam"}