OMG

Savage! Meisje lokt tientallen mannen tegelijkertijd naar Tinderdate

foto: WAV: Nick AM
  1. Newschevron right
  2. Savage! Meisje lokt tientallen mannen tegelijkertijd naar Tinderdate

Natasha Aponte mag zichzelf officieel de grootste oplichter in de geschiedenis van het tinderdaten noemen. De jonge vrouw lokte tientallen mannen naar een plein in New York en liet hen in de waan dat ze met z'n tweeën op een romantische date zouden gaan. De werkelijkheid was een stuk minder romantisch, want de mannen moesten eerst nog Natasha's 'hunger games' doorstaan.

Date

Een Twittergebruiker heeft uitgebreid verslag gedaan van de bizarre gebeurtenis. Hij vertelt hoe de vrouw hem een paar weken geleden een bericht stuurde op Twitter en hem uiteindelijk uitnodigde op een date. Hij ging er maar al te graag op in - niet wetende wat hem allemaal te wachten stond.

Scam

Toen de mannen zich allemaal verzameld hadden op het plein, en er langzamerhand achter kwamen dat ze in de val gelokt waren, beklom de vrouw een podium. Daar richtte zich tot de mannen en liet ze hen weten waar haar ideale man allemaal aan moet voldoen.

Blijven staan

Je zou denken dat iemand met een gezond verstand gelijk weg zou sprinten, maar gek genoeg bleven er nog een heleboel mannen staan. Ondertussen vertelde de vrouw dat ze niemand onder de 1.77 meter zou daten en dat ook kale mannen en toeristen maar meteen de hoop moesten opgeven.

IRL

Nadat ze een aantal kandidaten geëlimineerd had, liet ze de rest tegen elkaar strijden om een date met haar. Ze moesten pushups doen en ze swipete de mannen naar links en rechts. Tinder in real life.

Viral

Het is helaas onduidelijk of de vrouw na deze afvalrace nog een geschikte date heeft kunnen vinden. Natasha heeft kort nadat het verhaal viral ging haar social media-accounts op privé gezet en wil niet reageren op de gebeurtenis. Ze verwijst iedereen naar een viralvideo-bedrijf. Volgens het bedrijf komt er donderdag een video uit waarin alle vragen worden beantwoord. Dat meldt New York Magazine.

Ster advertentie
Ster advertentie