STER Advertentie
STER Advertentie

Apple komt nu toch écht met drie nieuwe iPhone toestellen

Apple komt nu toch écht met drie nieuwe iPhone toestellen
ANP

Dinsdag 11 september 2018 - 12:28 uur

|

Door:

Kenneth

Mocht je fan zijn van Apple telefoons wacht je natuurlijk met smart op de introductie van de nieuwe iPhone. De afgelopen maanden gingen er geruchten rond over de nieuwe lancering van het telefoonmerk, maar vandaag lijkt een einde aan alle onzekerheid te zijn gekomen. De iPhone X werd een jaar geleden tegelijk met de iets minder spectaculaire iPhone 8 gepresenteerd. Maar nu zal Apple morgen alweer de nieuwe iPhones onthullen. iPhones? Ja, niet een, niet twee, maar drie nieuwe modellen. 

iCulture

NIEUWE VARIANTEN

Volgens Bloomberg-journalist Mark Gurman zullen de 5,8-inch (OLED) iPhone Xs, een grotere 6,5-inch (OLED) Xs Max en een goedkopere 6,1-inch (LCD) Xr morgen gepresenteerd worden. Als het goed is, zullen dat de nieuwe namen zijn. Het zijn telefoons die zo'n beetje te vergelijken zijn met de X-variant, maar net een stukje sneller zijn en een nog betere camera hebben. De iPhone Xs Max wordt de grootste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt. Het toestel is de grote broer van de iPhone Xs. 

Live volgen

De presentatie van de nieuwe iPhones zal plaatsvinden in het Steve Jobs Theatre in Cupertino. Waarschijnlijk zal je daar niet bij kunnen zijn, maar niet getreurd. Je kan morgen de onthulling ook live volgen via de website van Apple om 19:00 uur Nederlandse tijd. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38925-apple-komt-nu-toch-echt-met-drie-nieuwe-iphone-toestellen"}