STER Advertentie
STER Advertentie

Dieven brengen ketting met foto overleden dochter terug naar moeder

Dieven brengen ketting met foto overleden dochter terug naar moeder
Facebook: Sabrina Bollen

Dinsdag 11 september 2018 - 13:34 uur

Als je iets steelt en later toch weer terugbrengt, ben je dan goed of slecht? Het is een beetje dubbel. In Limburg deed zo'n situatie zich voor. Nadat dieven heel wat juwelen hadden gestolen uit het huis van de familie Bollen, brachten ze uiteindelijk één bijzonder stuk terug.

emotionele waarde

Het gaat om een gouden ketting met een hangertje waarin een foto van het overleden dochtertje van Sabrina Bollen staat gegraveerd. In een oproep op Facebook om de ketting terug te brengen, vertelde de moeder hoeveel de ketting voor haar betekent. Het bericht werd ontzettend veel gedeeld, waarna ze het hangertje, zonder ketting, het afgelopen weekend weer terugvond in haar brievenbus.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38928-dieven-brengen-ketting-met-foto-overleden-dochter-terug-naar-moeder"}