STER Advertentie
STER Advertentie

Moeder redt dochter (7) op klaarlichte dag van kinderlokker

Dinsdag 11 september 2018 - 17:29 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een 7-jarig meisje liep met haar moeder in het Taiwanese hoofdstad Taipei naar huis nadat ze van school was gehaald. Ineens werd ze random door een man (33) op straat gegrepen aan haar rugtas. Gelukkig reageerde de moeder snel en hield ze haar dochter stevig vast.

Menselijk getouwtrek

De gebeurtenis liep uiteindelijk uit tot een hevig menselijk getouwtrek. Hoewel de video geen geluid bevat, is er in het filmpje te zien dat de vrouw gilt. Binnen no-time worden moeder en kind geholpen door een restaurantpersoneel en een aantal voorbijgangers. De dader gaf het op den duur op.

Misverstand?

Toen de politie de man vond, beweerde hij dat hij het meisje en haar moeder voor zijn vrienden had gezien. De man is in hechtenis genomen en het regime probeert vast te stellen of hij mentaal ziek is.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38937-moeder-redt-dochter-7-op-klaarlichte-dag-van-kinderlokker"}