OMG

Vrouw in shock: echtgenoot ging vreemd met 341 andere vrouwen

foto: instagram/brandimaxiell
  1. Newschevron right
  2. Vrouw in shock: echtgenoot ging vreemd met 341 andere vrouwen

Waarom Brandi Maxiell bij haar man bleef terwijl ze wist dat hij al acht keer is vreemdgegaan, blijft een mysterie. Tijdens de realityshow Fix My Life op Oprahs tv-zender OWN bleek het probleem nog veel extremer te zijn dan ze dacht.

Misselijkmakend

Ex-basketballer Jason Maxiell, met wie Brandi een kind van zes jaar oud heeft, gaf toe dat hij met meer dan vijftig vrouwen was vreemdgegaan in de acht jaar dat ze getrouwd waren. Brandi heeft tijdens de uitzending zichtbaar moeite met de bekentenis van haar jeugdliefde waarmee ze al vijfentwintig jaar samen is. Ze noemt haar echtgenoot nog misselijkmakend en verlaat vervolgens de kamer. Wat Brandi toen nog niet wist, is dat het aantal veel hoger zou uitvallen.

341 vrouwen

Vreemdgaan met vijftig vrouwen tijdens het huwelijk klinkt als een belachelijk hoog aantal, maar hoe zit het dan met die zeventien overige jaren waarin ze nog niet getrouwd waren? Dat antwoord kwam boven tijdens een ander gesprek waar zijn vrouw niet bij was, want daarin geeft de voormalig basketballer van de Detroit Pistons aan dat hij in al die jaren in totaal met 341 vrouwen het bed heeft gedeeld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog steeds samen?

Ondanks alles lijkt het er verdacht veel op dat Brandi en Jason nog bij elkaar zijn. Op 2 augustus plaatste Brandi een video op Instagram waarin ze hun 9-jarige huwelijk viert. Daarin staan ook opvallende teksten zoals "het huwelijk vereist dat je sterk bent en dat alles alleen maar beter wordt. Het kan nu stormachtig zijn, maar het regent nooit voor altijd." Wat wel opvalt is dat er verder weinig foto's of video's van Brandi en Jason op haar Instagram te zien zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie