OMG

93-jarige man deelt dagelijks chocoladerepen uit aan vreemden

foto: YouTube: Hershey's
  1. Newschevron right
  2. 93-jarige man deelt dagelijks chocoladerepen uit aan vreemden

Je zal het je moeder of vader vast weleens hebben horen zeggen: "Neem geen snoep aan van vreemden!" Maar de 93-jarige Bob Williams is iemand voor wie een uitzondering gemaakt mag worden. Deze man, uit het Amerikaanse Iowa, deelt dagelijks chocoladerepen uit aan vreemden. En daar is echt geen speciale reden voor, zo laat hij weten aan CNN.

"Ik krijg er gewoon een goed gevoel van."

stash

Deze opa is een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, heeft lesgegeven op een school en was in zijn jongere jaren een football coach. Maar hij is dus nog steeds actief, alleen op een hele andere manier. Bill gaat elke zaterdag naar de winkel om boxen vol met chocoladerepen te kopen. De eerste paar geeft hij aan de cassière, en de mensen die achter hem in de rij staan. Daarnaast is hij op die chocoladereep stacking in z'n eigen vriezer. Daar bewaart hij er honderden, zodat hij mensen elke dag blij kan maken. Voordat de oude man uit huis gaat, neemt hij er standaard een aantal mee om weg te geven.

voor altijd chocola

Nu ook het chocolademerk, waar Bob repen van uitdeelt, over zijn dagelijkse gulle acties te weten zijn gekomen, hebben ze een video over hem gemaakt. Het bedrijf heeft zelfs beloofd dat ze Bob voor altijd chocoladerepen zullen toesturen, zodat hij kan blijven doen wat hij zo leuk vindt. Win-win.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie