OMG

Eigen sexy kalenderfoto? Ook boerenmeid (21) kan het waarmaken

foto: YouTube: RTV Rijnmond
  1. Newschevron right
  2. Eigen sexy kalenderfoto? Ook boerenmeid (21) kan het waarmaken

Weg met het gelul over boerinnen die niet sexy zijn! Laura Poot uit Rockanje besloot na vele positieve reacties van vrienden mee te doen aan een fotoshoot. En niet zonder resultaat: de 21-jarige dame schittert op eigen sexy foto die binnenkort verschijnt in de achtste editie van de Boerinnenkalender.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gezien worden

Laura werd geselecteerd uit 310 inzendingen. "Je mag trots zijn op jezelf, en ook op de boerensector. Dat mag zeker gezien worden en daarom deed ik mee", laat ze aan RTV Rijmond weten. "Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, dus het was een hele nieuwe ervaring. Ik vond het hartstikke leuk om mee te maken."

"Ik mocht in mijn bikini met een hogedrukspuit een trekker wassen. Dat was heel gaaf om te doen. Je zet een knop om en je gaat er gewoon voor, voor een mooi eindresultaat."

trotse ouders

En ja, het eindresultaat mag er zeker wezen. ''Wat gaaf, ik ben er onwijs trots op. Hij is echt sexy'', zegt de 21-jarige boerin. Ook haar ouders - met wie ze samen een melkveehouderijbedrijf runt - zijn blij met de foto. "Hij is mooi. Wij zijn ook trots. Het mag gezien worden. Best bijzonder: je dochter op een kalender aan de muur, toch?"

Ster advertentie
Ster advertentie