OMG

Justin Bieber en Hailey Baldwin getrouwd in gemeenschap van goederen

foto: Instagram: haileybaldwin
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber en Hailey Baldwin getrouwd in gemeenschap van goederen

"Ik wilde nog even wachten om het nieuws naar buiten te brengen, maar de verhalen gingen al snel rond." Dit was het geval omtrent de verloving van Justin Bieber en Hailey Baldwin, en dat lijkt wederom zo te zijn rondom hun trouwerij. De twee lovebirds hebben zelf nog niks de wereld ingebracht, maar volgens de Amerikaanse site TMZ zijn zij op 13 september 2018 het huwelijksbootje ingestapt. Dat is op dezelfde dag dat ze hun trouwlicentie hebben gehaald. Het paar zou zonder huwelijkse voorwaarden zijn getrouwd.

Het jawoord

De tortelduifjes logen over het feit dat ze niet op dezelfde dag als de ondertekening van de trouwlicentie zouden trouwen, maar deden dat in realiteit wel. Het jawoord werd in New York bijgewoond door de New Yorkse prediker Jeffrey Quinn en een getuige genaamd Josh Mehl. Beiden zouden inmiddels hebben bevestigd bij de ceremonie te zijn geweest. Ook zou Bieber tijdens de bescheiden huwelijksplechtigheid in het gerechtsgebouw hebben gehuild van geluk.

bevestigen na groot feest

De manager van de zanger én die van model Baldwin hebben nog geen reactie gegeven. Het liefdeskoppel zou het gebeuren over hun bruiloft pas willen bevestigen als er een groot feest met familie en vrienden is geweest.

Geen ondertekening

Opmerkelijk is dat Bieber van Baldwin geen voorhuwelijkscontract moest ondertekenen. Dat betekent dat Baldwin bij een eventuele scheiding de helft van Biebers vermogen krijgt. De hitzanger heeft op dit moment maar liefst 265 miljoen dollar, omgerekend zo'n kleine 230 miljoen euro op zijn bankrekening staan. Baldwin zelf heeft 'maar' 3 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) op haar naam.

Ster advertentie
Ster advertentie