OMG

Moeder die zoon van 10 tatoeage liet zetten, is gearresteerd

foto: Facebook
  1. Newschevron right
  2. Moeder die zoon van 10 tatoeage liet zetten, is gearresteerd

Een moeder is gearresteerd nadat een video viral ging waarin te zien is hoe ze haar nog maar tienjarige zoon een tatoeage liet nemen. De 34-jarige Amerikaan werd vrijdag in hechtenis genomen op beschuldiging van het in gevaar brengen van een kind en bijdragen aan een vergrijp van een minderjarige.

Wet

In Ohio is het - in tegen stelling tot de Nederlandse wet - niet verboden om een tatoeage of piercing aan te brengen bij kinderen de twaalf jaar. Wel moet er voldaan worden aan de richtlijnen op het gebied van hygiëne. En dat was dus niet het geval.

Aangeklaagd

In de bizarre video, die voor veel ophef zorgde, is te zien hoe het jonge kind getatoeëerd wordt door een 16-jarige jongen. Deze tiener is al vaker aangeklaagd voor nalatigheid, omdat hij de veilheid- en hygiëneregels niet volgde. Volgens de politie gebruikte de tattoo artist toen een vieze naald.

De moeder is dus niet aangeklaagd, omdat ze haar zoon een tatoeage liet zetten, maar wel voor de manier waarop. Ze kan tot zes maanden gevangenisstraf krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie