STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw in spookhuis denkt dat mes nep is en steekt vriend neer

Vrouw in spookhuis denkt dat mes nep is en steekt vriend neer
Pexels

Woensdag 10 oktober 2018 - 17:42 uur

|

Door:

Kenneth

Over drie weken is het zover en dan is het Halloween! De spookachtige omgevingen kunnen dan niet wegblijven. Zo ook niet in Amerika. In het Nashville Nightmare spookhuis belandde een vriendengroep letterlijk in een nightmare. New York Post meldt dat een vrouw dacht dat ze van een attractiemedewerker een speelgoedmes ontving. Zij speelde mee in zijn act en stak een van haar vrienden neer.

speelse manier

Het bleek uiteindelijk niet te gaan om een medewerker die als geschminkte doodshoofdacteur in het spookhuis rondliep, maar om een vreemdeling. Hij vroeg aan de vrouw of iemand haar weleens in de maling heeft genomen. Zij antwoordde positief, waarop de man haar op een speelse manier vroeg diegene 'neer te steken'. Zo gezegd, zo gedaan. Een vriend een keer terugpakken kan geen kwaad, toch? De vreemdeling gaf haar het mes, waarna zij een van haar vrienden in de arm stak. 

verklaring

''Toen ze het voorwerp terugtrok, realiseerde ze dat er bloed op het mes zat. Er zat een gat in het shirt van het slachtoffer en er spoot bloed uit zijn linkerarm'', staat in het politierapport. De nog onbekende man nam het mes achteraf 'gewoon' weer van de vrouw terug. Twee vrienden uit de groep verklaarden dat ze allemaal geloofden dat de man als acteur deel uitmaakte en dat het om een fake mes zou gaan. De vrouw wordt daarom niet vervolgd voor een misdrijf. Het slachtoffer belandde in het ziekenhuis. 

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • WhatsApp krijgt advertenties

  • El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39266-vrouw-in-spookhuis-denkt-dat-mes-nep-is-en-steekt-vriend-neer"}