OMG

Racistische buurvrouw blokkeert man voor zijn huis, omdat hij "er niet thuishoort"

  1. Newschevron right
  2. Racistische buurvrouw blokkeert man voor zijn huis, omdat hij "er niet thuishoort"

De Amerikaanse D'Arreion Toles had recentelijk een vervelende ervaring toen hij vrijdagavond thuiskwam. Zijn buurvrouw stond voor de deur en blokkeerde de weg. Ze wilde hem er niet doorheen laten, omdat hij niet 'thuishoorde' in het luxe appartementencomplex. D'Arreion filmde het incident en deelde de beelden op Facebook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik had nooit gedacht dat mij dit zou overkomen, maar het is toch gebeurd. [..] Ik ben geshockeerd dat dit in 2018 in Amerika gebeurt."

Blokkeren

Op de beelden is te horen hoe de vrouw hem herhaaldelijk vraagt wat hij in het gebouw doet. "Ik heb die vraag al beantwoord," zegt D'Arreion vervolgens terwijl hij probeert binnen te komen. Maar de vrouw blijft in de weg staan en eist zijn sleutelhanger met huisnummer te zien, als hij in "haar" gebouw wil komen. "Het is niet jouw gebouw, je bent niet de eigenaar," reageert de man.

Wanneer de man eindelijk langs haar is, blijft de vrouw hem volgen in de lift en in de gang. Wanneer ze ziet dat hij met zijn sleutel zijn appartement inloopt, zegt ze dat ze "alleen maar kennis wilde maken". Maar zoals je kunt begrijpen heeft D'Arreion daar geen zin meer in. "Fijne avond mevrouw, doe dat alsjeblieft nooit meer."

Politie

Kort nadat de 24-jarige man eindelijk in zijn loft zat, klopte de politie op zijn deur. De buurvrouw had een melding gemaakt dat ze zich onveilig voelde dat D'Arreion in het gebouw was. De man vertelde vervolgens zijn kant van het verhaal aan de politie.

Ophef

Het bericht van D'Arreion ging al snel viral. Veel mensen lieten in de comments weten verontwaardigd en boos te zijn dat dit nog steeds gebeurt. In een nieuw berichtje heeft de man iedereen bedankt voor de liefde en support.

"Ik wil deze negatieve ervaring omtoveren in iets positiefs. Ga nu niet die vrouw bashen, maar stuur haar positieve energie."

ontslagen

D'Arreion wil de vrouw niet aanklagen. In een interview met CBS nieuws zegt hij niet boos te zijn op haar en dat hij de vrouw het beste toewenst. De viral video die inmiddels al vier miljoen keer is bekeken, heeft er inmiddels wel voor gezorgd dat de vrouw is ontslagen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie