STER Advertentie
STER Advertentie

Sjaak kotsmisselijk in zijn grootste angst: achtbanen

Donderdag 8 november 2018 - 19:11 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sjaak bezocht als kind een attractiepark en zat daar in het piratenschip. Blijkbaar schoot daar zijn beugel los en hield zijn oom hem de hele rit vast, zodat hij niet uit het schip zou vallen. Sindsdien durft Sjaak blijkbaar niet meer in achtbanen en daarom confronteert Ouassima hem in FIRST FEAR met zijn allergrootste angst.

Kotsmisselijk

Ouassima en Sjaak beginnen rustig aan, maar zelf dat zorgt bij Sjaak al voor stress. Bij de tweede achtbaan horen we niet alleen Sjaak, maar ook Ouassima volop schreeuwen. Hij eindigt kotsmisselijk en dacht dat hij er in iedere bocht uit zou vliegen. Uiteindelijk gaan ze in Baron 1898, een achtbaan waarin je met twaalf mensen tegelijkertijd gelanceerd wordt in een mijnschacht. Dat doen Sjaak en Ouassima waarschijnlijk nooit meer van hun leven!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39651-sjaak-kotsmisselijk-in-zijn-grootste-angst-achtbanen"}