STER Advertentie
STER Advertentie

Expeditie Robinson-deelnemer Robin vraagt vriendin ten huwelijk

Expeditie Robinson-deelnemer Robin vraagt vriendin ten huwelijk

Vrijdag 30 november 2018 - 10:17 uur

|

Door:

Elize

Let op: spoiler-alert!

Helaas moest Expeditie Robinson-deelnemer Robin Bakker het programma gisteren verlaten na een van de meest spraakmakende afleveringen tot nu toe. De stoere Rotterdamse havenwerker kwam in Expeditie Robinson over als een keiharde doorzetter en een nuchtere jongen, maar hij bewees bij Eilandpraat dat hij ook heel romantisch kon zijn. Hij vroeg zijn vriendin namelijk ten huwelijk.

Aanzoek

Het aanzoek begon met een filmpje van een biecht op het eiland waarin Robin aangaf "ontiegelijk veel" van zijn vriendin, die hij al zeven jaar kent, te houden. Vervolgens liep hij in de studio naar zijn vriendin toe en ging hij op zijn knieën en vroeg hij haar ten huwelijk: "Wat moet een Tarzan zonder Jane?" Met tranen in haar ogen zei ze volmondig 'ja'!  De ring die hij haar gaf, heeft hij samen met zijn teamgenoten van 'team onbekend' gemaakt op het eiland. 

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • WhatsApp krijgt advertenties

  • El Professor deelt belangrijke boodschap over 'La Casa de Papel' seizoen 3

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39903-expeditie-robinson-deelnemer-robin-vraagt-vriendin-ten-huwelijk"}