STER Advertentie
STER Advertentie

Expeditie Robinson-deelnemer Robin vraagt vriendin ten huwelijk

Expeditie Robinson-deelnemer Robin vraagt vriendin ten huwelijk

Vrijdag 30 november 2018 - 10:17 uur

Let op: spoiler-alert!

Helaas moest Expeditie Robinson-deelnemer Robin Bakker het programma gisteren verlaten na een van de meest spraakmakende afleveringen tot nu toe. De stoere Rotterdamse havenwerker kwam in Expeditie Robinson over als een keiharde doorzetter en een nuchtere jongen, maar hij bewees bij Eilandpraat dat hij ook heel romantisch kon zijn. Hij vroeg zijn vriendin namelijk ten huwelijk.

Aanzoek

Het aanzoek begon met een filmpje van een biecht op het eiland waarin Robin aangaf "ontiegelijk veel" van zijn vriendin, die hij al zeven jaar kent, te houden. Vervolgens liep hij in de studio naar zijn vriendin toe en ging hij op zijn knieën en vroeg hij haar ten huwelijk: "Wat moet een Tarzan zonder Jane?" Met tranen in haar ogen zei ze volmondig 'ja'!  De ring die hij haar gaf, heeft hij samen met zijn teamgenoten van 'team onbekend' gemaakt op het eiland. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39903-expeditie-robinson-deelnemer-robin-vraagt-vriendin-ten-huwelijk"}